Εταιρεία 1
Εταιρεία 2
Εταιρεία 3
Εταιρεία 4

ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΑΛΟΝΙΩΝ - ΕΠΙΠΛΩΝ

Η Βιοτεχνία ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ είναι µια οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 40 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με εκθέσεις επίπλων, ξενοδοχεία, καφετέριες και εστιατόρια.

Η πολυετής εμπειρία, η υψηλή ποιότητα και αισθητική συνδυάζονται με τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Με έμφαση στην λεπτομέρεια και τη σωστή επεξεργασία δημιουργούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς, πάντα με την υψηλότερη ποιότητα υλικών της αγοράς.
Ανταποκρινόμενοι άμεσα στις ανάγκες του σήμερα είμαστε επικεντρωμένοι όχι μόνο στην πώληση, αλλά και στην μετέπειτα υποστήριξη κάθε κατασκευής μας παρέχοντας εγγύηση και ασφάλεια. αγοράς.
Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε κάθε στάδιο της παραγωγής, από το σχεδιασμό, την επιλογή των υλικών, μέχρι την κατασκευή και την έγκαιρη παράδοση.
Τα έπιπλά μας κατασκευάζονται από εμάς γι’αυτό και μπορούμε να εγγυηθούμε την ποιότητά τους.
Η φιλοσοφία της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια είναι η οικοδόμηση μιας ακόμα καλύτερης σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες της προσφέροντας τους ποιότητα και εγγύηση. Αναλαμβάνουμε εξοπλισμούς κάθε είδους επαγγελματικών χώρων όπως ξενοδοχειακές μονάδες , καφετέριες και εστιατόρια.
Προτείνουμε και παρέχουμε ποιοτικές λύσεις για κάθε είδους κατασκευής καλύπτοντας τις ανάγκες από μια απλή επισκευή μέχρι την κατασκευή ή ανακαίνιση ενός μεγάλου έργου.

Η υψηλή ποιότητα των δημιουργιών μας διασφαλίζεται από γραπτή πολυετή εγγύηση.

855+
Καναπέδες
445+
Σαλόνια
286+
Υπνοδωμάτια
185+
Συνθέσεις

ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΑΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ